SKUPINA PV

Sporočila za medije

14.10.2010

Gost nudi zabavo za otroke v Restavraciji Jezero v Velenju

Novost v ponudbi Restavracije Jezero v Velenju je organizacija rojstnodnevnih zabav z animatorjem. Zabava je namenjena otrokom od 4. do 10. leta starosti.

Organizacija zabav zahteva veliko časa in odgovornosti, zato so se v Restavraciji Jezero odločili, da vam pri tem pomagajo. Prijeten ambient na prireditvenem prostoru pri Restavraciji Jezero omogoča, da bo zabava otrok pod vodstvom animatorja ostala v nepozabnem spominu. Program zabave bodo prilagodili potrebam in željam staršev ter otrok, saj lahko izbirate med različnimi temami: Mi smo gusarji, Vitezi in princeske, Zabava s Piko nogavičko ali Indijansko praznovanje. Izkušeni animatorji bodo pripravili nepozabno praznovanje, osebje Restavracije Jezero pa bo poskrbelo za pogostitev in rojstnodnevno torto.

Restavracija Jezero se nahaja v neposredni bližini Velenjskega jezera in je del enega najlepših turistično-rekreacijskih centrov v Sloveniji. Tradicija in izkušnje na področju gostinstva, prijaznost in ustrežljivost osebja, kvalitetna ponudba ter lepo naravno okolje vas vabijo, da jih obiščete.

(918 KB)
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas