SKUPINA PV

Sporočila za medije

04.01.2011

Novoletno druženje s poslovnimi partnerji ob 10. letnici družbe HTZ Velenje

V družbi HTZ Velenje ohranjamo status največjega invalidskega podjetja v Sloveniji z nekaj manj kot 1000 zaposlenimi. Eden temeljnih ciljev bo tudi v prihodnje ohranjanje statusa invalidskega podjetja.
Delovanje usmerjamo k vrednotam humanosti in družbene odgovornosti. Uspešnost temelji na razvoju in ohranjanju dolgoročnih partnerstev ter strateškem pridobivanju novih poslovnih priložnosti. Odlikujejo nas bogata specialistična znanja s področja vzdrževanja in servisiranja rudarskih in drugih naprav. Sodobnost, strokovno znanje, dolgoletne izkušnje in visoka tehnološka razvitost so naš ključ do uspeha.
Usmeritev v tržno zanimive programe se je potrdila kot upravičena, saj smo uspešno formirali blagovne znamke, kot so Modeo, Studio HTZ, Sonelex in AquaVallis. Poleg tega smo v letu 2010 obeležili tudi 10. letnico poslovanja družbe HTZ Velenje, na kar smo zelo ponosni.
In korak naprej stopamo tudi na drugih področjih delovanja. S pestrostjo in raznolikostjo programov smo pripravljeni na vse izzive prihodnosti.
Ob zaključku poslovnega leta 2010, smo za naše večje kupce programov AquaVallis, Studio HTZ in Modeo pripravili nekaj posebnega in malo drugačnega. V Muzeju premogovništva Velenje so odkrivali skrivnosti podzemnega sveta v rovih premogovnika na eni od najdebelejših znanih plasti premoga na svetu. 
Prisotne je pozdravil direktor družbe HTZ Velenje Dejan Radovanović, ki je med drugim povedal, da mora HTZ postati bolj prepoznaven, transparenten in odzivnejši. V zahvalo za uspešnost in razvoj družbe HTZ Velenje je preteklim direktorjem HTZ podelil spominske plakete.
V imenu Premogovnika Velenje, je zbrane nagovoril dr. Milan Medved, ki je pohvalil prodajne rezultate in poudaril, da so vzpostavljeni dobri temelji za nadaljnji napredek in rast prihodkov izven Skupine Premogovnika Velenje.
V kulturnem programu je nastopila zasedba Stick Star oziroma tolkalna skupina pihalnega orkestra Zarja Šoštanj. 
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas