SKUPINA PV

Sporočila za medije

18.03.2011

Dan voda obeležujemo tudi v HTZ Velenje s programom AquaVallis

V sklopu svetovnega dneva voda, ki ga obeležujemo 22. marca, se bomo odzvali tudi v hčerinski družbi Premogovnika Velenje HTZ Velenje s programom AquaVallis. Na ta dan ter v nadaljevanju še od petka, 25. 3., do nedelje, 27. 3. 2011, bomo v celjskem City Centru postavili stojnico ter mimoidoče nagovarjali o pomenu neoporečne in čiste pitne vode. HTZ Velenje s programom AquaVallis že vrsto let posega na področje filtriranja in s tem zagotavljanja čiste in neoporečne pitne vode vedno in povsod na poti, doma ali v podjetju.

Pridružite se nam torej v City Centru v Celju, kjer bomo organizirali tudi nagradno igro in enemu izmed obiskovalcev podarili Športno plastenko AquaVallis z vgrajenim mikrobiološkim filtrom, ki poleg osnovnih nečistoč iz vode odstrani tudi viruse, bakterije in težke kovine. Športna plastenka AquaVallis je namenjena predvsem aktivnim osebam, rekreativnim in profesionalnim športnikom, pohodnikom, tabornikom, popotnikom v krajih, kjer ni pitne vode, vojakom, enotam za civilno zaščito ter vsem, ki so ekološko osveščeni in jim ni vseeno, kako bo izgledal naš planet tudi v prihodnje. Življenjska doba vgrajenega filtra je za približno 500 polnjenj plastenke, ki pa se lahko spremeni glede na onesnaženost zajete vode. Zamenjava filtra je enostavna.

Več informacij na brezplačni številki 080 8189 ali na spletni strani www.aquavallis.si.

   
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas