SKUPINA PV

Sporočila za medije

25.03.2011

»Odžejajte se z zeliščnim AquaVallis koktajlom«

Z brezplačnim zeliščnim AquaVallis koktajlom se bodo lahko odžejali obiskovalci prireditve Naj prostovoljec/prostovoljka v Mestni občini Velenje za leto 2010, ki bo potekala v soboto, 26. marca 2011, ob 18. uri v Vili Bianci. AquaVallis koktajl vam bo postregel priznani barman Marko Verbnjak.

HTZ Velenje s programom AquaVallis že vrsto let posega na področje filtriranja in s tem zagotavljanja čiste in neoporečne pitne vode vedno in povsod na poti, doma ali v podjetju. Osnova filtrskih vložkov AquaVallis je sodobna in varna nanotehnologija, s pomočjo katere je razvit filtracijski material, ki iz vode odstranjuje viruse in bakterije z učinkovitostjo 99,999999 %. Poleg mikrobioloških agensov filtrski vložki AquaVallis iz vode odstranjujejo tudi težke kovine in koloide.

Lastnosti filtrskih vložkov AquaVallis so s pomočjo Kemijskega inštituta Ljubljana testirali s filtracijo visokih koncentracij fekalnih bakterij ter različnih kovin. Opravljene teste je potrdil tudi Inštitut za varovanje zdravja RS. AquaVallis zagotavlja boljši okus vode, izloči klor in druge zdravju škodljive snovi ter zagotavlja filtracijo vode z majhnimi padci tlaka s primerno hitrostjo in s tem zadostno količino pitne vode.

Ponujajo pitnike, fontane in razne filtracijske sisteme, ki se namestijo na mesta, kjer običajno pijete vodo. Tako ste zavarovani pred morebitnimi nezgodami na vodovodnem omrežju, katerim smo priča vedno pogosteje. Priporočajo podpultne sisteme na eni pipi, ki so priključeni direktno na javni vodovod ter porabijo minimalen prostor v kuhinjskem elementu.

Več informacij na brezplačni številki 080 8189 ali na spletni strani www.aquavallis.si.

Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas