SKUPINA PV

Sporočila za medije

25.05.2011

Natečaj »ZMAGOVALNA IDEJA 2011«

Nosilci inovativnih podjetniških idej izkoristite priložnost

SAŠA inkubator, regionalni podjetniški inkubator, je skupaj s partnerji in generalnim pokroviteljem Premogovnikom Velenje že tretje leto zapored pripravil natečaj za mlada podjetja in podjetniške skupine »Zmagovalna ideja 2011«. Natečaj so pričeli izvajati z namenom motiviranja posameznikov in kreativnih skupin, ki imajo poslovno idejo, da jo preverijo skozi pripravo poslovnega načrta ter ustanovijo podjetje.

Natečaj Zmagovalna ideja je regijsko tekmovanje start-up podjetij za najboljši poslovni načrt, v sklopu katerega bo organizirana vrsta podjetniških delavnic. Podjetniško idejo je, skupaj s povzetkom poslovnega načrta, potrebno prijaviti do 9. septembra 2011. Nosilci najboljše ideje bodo lahko le-to javno predstavili na podjetniški delavnici Forum idej, na kateri bodo sodelovali izkušeni strokovnjaki, ki so se tudi sami soočili z izzivi podjetništva. 28. oktobra 2011 se bo pričela druga faza tekmovanja, ko bodo nosilci idej predstavili prijavljeni poslovni načrt in se osebno predstavili strokovni komisiji.

Najboljši poslovni načrt in regijsko start-up podjetje bo pridobilo laskavi naziv Najboljše start-up podjetje v SAŠA regiji za leto 2011 ter bogato nagrado.

Družbe v Skupini Premogovnik Velenje bodo tudi v naslednjih letih sistematično spodbujale podjetniške pobude zaposlenih, še posebej idej, ki se nanašajo na razvoj in trženje novih izdelkov in storitev z visoko dodano vrednostjo. S svojim vzorom želijo k sodelovanju spodbuditi tudi druge družbe in posameznike iz te regije, da predstavijo svoje ideje in si pridobijo kakovostno podporo za njihovo uspešno realizacijo.

Več informacij o natečaju in o dejavnostih SAŠA inkubatorja je na voljo na spletni strani www.sasa-inkubator.si.

Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas