SKUPINA PV

Sporočila za medije

13.06.2011

Premogovnik Velenje absoluten prvak Športnega srečanja Skupine HSE

V Ljubljanskem športnem parku Kodeljevo se je v soboto, 4. junija, odvijalo Športno srečanje skupine HSE, kjer so člani Športnega društva Premogovnika Velenje osvojili pokale v vseh disciplinah in postali absolutni prvaki. Velenjska odprava se je na srečanje odpravila v zasedbi petdesetih športnikov, skupno pa je skoraj 400 udeležencev iz vseh osmih družb Skupine HSE tekmovalo v badmintonu, kegljanju, košarki, namiznem tenisu, nogometu, odbojki, pikadu, plavanju, streljanju in tenisu.

Premogovnik Velenje je postal zmagovalec v nogometu, plavanju in tenisu, košarkarji so bili tik za najboljšimi iz Termoelektrarne Šoštanj, na 2. mestu, enako uvrstitev pa so dosegli tudi igralci namiznega tenisa in odbojke ter moška in ženska strelska ekipa, ki sta prav tako pristali na 2. mestu. V badmintonu je Premogovnik zasedel 3. mesto, prav tako sta 3. mesto v kegljanju po ekipnem seštevku osvojili tako moška kot ženska ekipa Premogovnika Velenje, tretji pa so bili tudi v pikadu.

Zbrane je nagovoril organizator in predsednik športnega društva HSE, David Grgič, in tako odprl srečanje skupine HSE. Ob koncu tekmovanja je pokale najboljšim ob pomoči direktorjev družb z veliko mero humorja razdelila povezovalka programa Ana Marija Mitič.

Člani Športnega društva Premogovnika Velenje, ki so se udeležili srečanja, so povedali, da je bilo vzdušje odlično tako na športnih igriščih kot po zaključku tekmovanja, ko so za veselje in uspešen zaključek srečanja poskrbeli še Mambo Kings.

Športno društvo Skupine Premogovnik Velenje je bilo ustanovljeno leta 2002 z namenom, da poveže čim več zaposlenih v Skupini Premogovnik Velenje, njihovih družinskih članov, upokojencev in občanov, ki so zainteresirani za različne oblike športnih aktivnosti. Poslanstvo društva v prvi vrsti zajema predvsem medsebojno povezovanje delavcev celotne Skupine Premogovnika Velenje preko različnih preventivnih, rekreativnih, tekmovalnih in drugih športnih srečanj.

   
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas