16.06.2011

Upokojence Premogovnika Velenje povezuje tradicija

Tradicionalno srečanje upokojencev Premogovnika Velenje pomeni začetek praznovanja dneva rudarjev. Tokratno srečanje bo namenjeno 138 upokojencem, ki so se upokojili med 1. junijem 2010 in 31. majem 2011.

Upokojenci Premogovnika Velenje se bodo srečali v četrtek, 16. junija 2011, v Restavraciji Jezero v Velenju, kjer jih bo sprejel direktor Premogovnika Velenje dr. Milan Medved. Srečanja se bodo udeležili tudi direktorji ostalih družb v Skupini PV ter predsednika sindikata in Sveta delavcev. Pred srečanjem jih bo pozdravil Pihalni orkester Premogovnika Velenje, na srečanju pa jim bodo zapeli člani Rudarskega okteta. Upokojeni sodelavci bodo prejeli priznanja in spominska darila.

Premogovnik Velenje neguje odnose tako z zaposlenimi kot tudi z nekdanjimi zaposlenimi, saj se zaveda, da brez njihovega prispevka in vloženega truda ne bi bili tako uspešno podjetje. Z namenom ohranitve povezanosti s podjetjem in združitve vseh upokojencev, ki so bili kadarkoli zaposleni v eni od družb Skupine PV, so ustanovili Klub upokojencev. Klub skrbi za njihovo druženje, sodelovanje v različnih dejavnostih ter negovanje rudarske tradicije. Priložnost za novo druženje upokojenih sodelavcev bo zopet v petek, 1. julija 2011, ob 18. uri, ko se bo na Mestnem stadionu v Velenju pričel že 51. Skok čez kožo.