13.07.2011

51. Skok čez kožo na VTV

V petek, 1. julija, je Premogovnik Velenje v počastitev dneva rudarjev organiziral tradicionalni, že 51. Skok čez kožo, ki je zagotovo tudi največji praznik v Šaleški dolini. Več kot 6.000 obiskovalcev se je zbralo na Mestnem stadionu v Velenju, kjer smo v rudarski stan sprejeli 41 novincev. Letošnji častni skok je opravil dolgoletni glavni tehnični vodja Premogovnika Velenje mag. Marjan Kolenc. Zbrane so nagovorili direktor Premogovnika dr. Milan Medved, župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič in generalni direktor Holdinga Slovenske elektrarne mag. Matjaž Janežič. Na Skoku čez kožo smo letos že četrto leto zapored razglasili tudi naj sodelavce oziroma sodelavke in naj skupine v Skupini Premogovnik Velenje.
Celotno dogajanje se je v bolj sproščenem vzdušju nadaljevalo tudi na prireditvenem prostoru pod restavracijo Jezero, ki je ob rudarski malici, dobri glasbi in izmenjavi mnenj različnih rudarskih generacij trajalo do poznih jutranjih ur.
Slavnostni dogodek je zabeležila tudi regionalna televizija VTV, ki bo celotno dogajanje s prireditve predvajala na omenjeni televiziji v sredo, 13. 7. 2011, ob 20. uri.
Vabljeni k ogledu.