SKUPINA PV

Sporočila za medije

12.08.2011

Športna plastenka AquaVallis

V podjetju HTZ Velenje smo skupaj s poslovnimi partnerji tako doma kot iz tujine razvili Športno plastenko AquaVallis, ki s pomočjo vgrajenega mikrobiološkega filtra iz vode odstrani viruse, bakterije (tudi nevarno bakterijo E-Coli), težke kovine, klor, slab okus in ostale umazanije. Na ta način vam zagotavlja čisto in neoporečno pitno vodo vedno in povsod. Vsi minerali in rudnine ostanejo v vodi.

Namenjena je aktivnim osebam, rekreativnim in profesionalnim športnikom, pohodnikom, tabornikom, popotnikom v krajih, kjer ni pitne vode, vojakom, enotam za civilno zaščito ter vsem, ki so ekološko osveščeni in jim ni vseeno, kakšen bo naš planet zaradi pretirane uporabe nerazgradljive in okolju škodljive plastike tudi v prihodnje.

Športna plastenka AquaVallis je prijazna do okolja in uporabnika, saj je narejena iz reciklirne plastike in ne vsebuje za človeka škodljivega BPA.

Več informacij o Športni plastenki in ostali paleti različnih filtracijskih sistemov AquaVallis na: www.aquavallis.si ali na brezplačni telefonski številki 080 81 89.


Za ogled filma o učinkovitosti delovanja Športne plastenke AquaVallis kliknite na naslednjo povezavo http://www.youtube.com/watch?v=xIKdkz-b-aQ.

Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas