05.09.2011

Nogometni klub Rudar bo obiskal VDC SAŠA

V sredo, 7. septembra 2011, ob 10. uri bodo člani Nogometnega kluba Rudar iz Velenja v družbi maskote Ligi obiskali Varstveno delovni center Savinjsko-šaleške regije (VDC SAŠA), enoto Ježek. Varovancem centra bodo polepšali dan z različnimi igrami in simboličnimi darili.

Nogometni klub Rudar deluje že vse od leta 1948. Poleg uspehov na nogometnih površinah se ponaša tudi s sodelovanjem pri dogodkih, ki niso neposredno povezani z nogometom. Čas pred prvo reprezentančno tekmo, ki bo 10. septembra, bodo igralci izkoristili za druženje z varovanci centra Ježek. V primeru lepega vremena bodo z varovanci odigrali krajšo tekmo, obdarili pa jih bodo tudi s simboličnimi darili, kot so nogometna žoga s podpisi igralcev NK Rudar, dresi, majice in podobno. Člani kluba si želijo, da bodo s svojim obiskom varovancem pričarali še kakšen dodatni žarek sonca.