SKUPINA PV

Sporočila za medije

20.09.2011

Obiščite novo spletno stran StudiaHTZ

StudioHTZ svojo celovito ponudbo predstavlja tudi na spletu na povsem novi spletni strani: http://www.studiohtz.si, ki je razdeljena na naslednja podpodročja: E-hramba, kopiranje, kopirni stroji, grafično oblikovanje, tisk in produkcija, oglaševanje, darilni program in pisarniški material.

Uresničitev najrazličnejših zahtev in želja naročnikov je v StudiuHTZ zagotovljena zaradi raznolikosti dejavnosti znotraj grafičnega oblikovanja, ki zajema grafično oblikovanje promocijskih materialov, printanje večjih formatov na različne medije in kaširanje, plastificiranje, razrez iz folije, tisk na tekstil, izdelavo transparentov ter gradbenih in opozorilnih tabel. Zagotavljajo kakovostne grafične, fotokopirne in tiskarske storitve, obvladujejo najrazličnejše tehnološke obdelave in razreze ter omogočajo tehnološko napredno elektronsko arhiviranje poslovno-tehnične dokumentacije, kar je najnovejša dejavnost StudiaHTZ.

Na novi spletni strani si lahko ogledate tudi nov Katalog poslovnih in promocijskih daril (http://www.studiohtz.si/darilni-program), ki so ga v podjetju HTZ z velikim občutkom odgovornosti in pozornosti oblikovali za prihajajoče leto 2012. Enostavno in ugodno se lahko rešite morebitne dileme pri izbiri poslovnih ali osebnih daril. Katalog je pregledno razdeljen na posamezne sklope, kar vam bo omogočilo hitro izbiro, primerno za vsakega poslovnega partnerja posebej. Izberite darilo, ki bo potrjevalo dobre medsebojne odnose.

Za dodatne informacije in ponudbe jih lahko pokličite (041 752 630 ali 03 898 21 49) ali jim pošljete elektronsko pošto (alja.miklavc@rlv.si).

Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas