SKUPINA PV

Sporočila za medije

25.10.2011

Premogovnik Velenje za pomoči potrebne otroke

Skupina Premogovnik Velenje je skupaj z drugimi družbami skupine HSE ponovno pristopila k dobrodelni novoletni akciji, s katero bomo skušali pomagati otrokom iz socialno ogroženih družin. Zavedamo se, da nakup šolskih potrebščin, še posebej za družine z nizkimi prejemki, predstavlja veliko finančno breme, zato smo se odločili, da bomo letos zbirali rabljene, a dobro ohranjene šolske potrebščine. Po zaključku akcije bomo zbrane potrebščine podarili organizaciji ali družinam iz okoliša, v katerem delujemo.

Šolske potrebščine, ki jih naši otroci ne potrebujejo več, bodo še kako prav prišle otrokom, ki jim jih starši ne morejo kupiti. Otroci potrebujejo zvezke, barvice, ostala pisala, knjige, nahrbtnike, skratka vse, kar jim bo omogočilo, da bodo lahko lažje opravljali šolske obveznosti.
Že v preteklem letu smo v Premogovniku Velenje s številnimi zbranimi didaktičnimi igračami in knjigami dokazali, da nam ni vseeno za otroke iz socialno šibkejših družin. Tudi tokrat želimo s podarjenim zvezkom, pisalom ali drugo potrebščino izkazati solidarnost in jim pomagati.
S sloganom »Moja šolska torbica = tvoja šolska torbica« želimo, da se bo do konca novembra 2011 zbralo čim več primernih izdelkov!

Premogovnik Velenje v okolju deluje kot družbeno odgovorno podjetje. Ponosni smo na to, da lahko pomagamo mnogim društvom, organizacijam in posameznikom, še posebej ponosni pa smo na to, da lahko pomagamo otrokom.

   
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas