SKUPINA PV

Sporočila za medije

17.11.2011

Predstavitev razvojnih dosežkov Premogovnika Velenje

Blagovna znamka Premogovnik Velenje postaja vedno bolj prepoznaven izvozni artikel, saj naše vrhunsko znanje, izkušnje in tehnologijo prenašamo v mednarodni prostor, s čimer se nam odpirajo številne nove poslovne priložnosti. V Premogovniku Velenje, ki je po oceni mednarodnih revizorjev referenčna točka v premogovništvu Z Evrope, še vedno vidimo priložnosti za izboljšave, napredek in razvoj novih tehnologij, ki bodo tudi v prihodnjih desetletjih prinašale konkurenčno prednost na odprtem trgu z energijo. Trženje in razširjanje naših bogatih rudarskih znanj na različnih projektih je rezultat dolgoletnih vlaganj v razvoj tehnologij in lastnega strokovnega kadra, s čimer bomo nadaljevali tudi v prihodnjih desetletjih.

Premogovnik Velenje bo v sredo, 23. novembra 2011, ob 17. uri v sejni dvorani Mestne občine Velenje odprto za javnost predstavil vrhunske razvojne dosežke in rezultate, ki smo jih predstavili tudi na IV. mednarodnem kongresu rudarstva Balkanmine letos oktobra v Ljubljani.


VLJUDNO VAS VABIMO, DA SE NAM PRIDRUŽITE!

Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas