SKUPINA PV

Sporočila za medije

10.01.2012

Snemanje TV oddaje "Na zdravje" na Golteh

V petek, 13. januarja 2012, bo od 20. ure dalje na terasi pred hotelom Golte potekalo snemanje zabavnoglasbene oddaje Televizije Slovenija Na zdravje. Zimski spektakel, ki ga bosta vodila Jasna Kuljaj in Boštjan Romih, bo prva tovrstna zabavno-glasbena prireditev pri nas. Oddaja, ki ponuja raznolik glasbeni izbor v veseli družbi, bo predvajana neposredno.

Snemalna ekipa oddaje Na zdravje se bo tokrat mudila v Zimsko-letnem turističnem centru Golte, ki ima več kot 40-letno turistično tradicijo. Snemanje oddaje bo potekalo na terasi pred letom dni popolnoma prenovljenega hotela s štirimi zvezdicami, ki poleg smučarskih užitkov obiskovalcem ponuja tudi gastronomska ter wellness razvajanja. Pravo zimsko razpoloženje bo začinil zaključek izbora najpopularnejše pesmi zadnje sezone v tej razvedrilni oddaji, ki je potekal vso jesen skupaj s predstavitvijo sodelujočih ansamblov.

Na Golteh so za obiskovalce na dan snemanja pripravili 50-odstotni popust pri nakupu karte za nihalko. Popust velja po 16. uri ob prijavi na naslov nazdravjegolte13@gmail.com. Pripravili so tudi poseben paket za konec tedna, ki so ga poimenovali Na zdravje.

Zimsko-letni turistični center Golte je danes znan predvsem po lepo urejenih smučarskih strminah, obiskovalcem pa nudi različne aktivnosti skozi vse leto. V sezoni 2010/2011 je Golte na 20. izboru za naj smučišče osvojilo prvo mesto v kategoriji srednje velikih smučarskih centrov. Njihov moto se glasi Izkoristi dan.

   
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas