SKUPINA PV

Sporočila za medije

03.02.2012

Premogovnik Velenje odslej tudi na Facebooku in Twitterju

Hitro in korektno podajanje pravih informacij je v današnjem času ključnega pomena za uspešno delovanje podjetja. Tega se zavedamo tudi v Skupini Premogovnik Velenje, zato smo v začetku leta ustvarili profila na največjih svetovnih družbenih omrežjih Facebook in Twitter.

Facebook in Twitter postajata vse bolj pomembni mesti spletnega komuniciranja, zato smo se v Skupini Premogovnik Velenje odločili, da stopimo v korak s časom. Odslej lahko naše vsebine spremljate tudi na največjih socialnih omrežjih na svetu, kjer vas bomo redno obveščali o aktualnem dogajanju, novostih in aktivnostih v podjetju. Z nami lahko delite svoja mnenja o temah, ki jih predstavljamo, v podjetju pa bomo skrbeli za pripravo čim bolj ažurnih, aktualnih in zanimivih vsebin.

S klikom na http://www.facebook.com/pages/Premogovnik-Velenje/298827753488340 oziroma https://twitter.com/#!/PremogovnikVE boste redno obveščeni o vsem, kar je povezano z blagovno znamko Premogovnik Velenje, ki postaja vedno bolj prepoznaven izvozni artikel. Tako kot doslej lahko novice iz podjetja spremljate tudi na spletni povezavi www.rlv.si, kjer med drugim najdete tudi rubriko virtualna predstavitev, ki obiskovalcem omogoča interaktivni vpogled v dogajanje na podzemnih deloviščih.

 

 

Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas