SKUPINA PV

Sporočila za medije

24.02.2012

HTZ Velenje razvil nov program spodnjega perila

V minulem letu smo v Premogovniku Velenje tradicionalna delovna oblačila, po katerih so bili vrsto let prepoznavni velenjski rudarji, zamenjali z modnimi ter funkcionalnimi oblačili. Tokrat smo se odločili, da bomo posebno pozornost namenili spodnjemu perilu rudarjev, zato smo razvili nov program, ki bo primernejši tako z vidika funkcionalnosti in udobnosti kot tudi modnih trendov. Razvoja novega programa so se lotili v pridruženem podjetju HTZ Velenje, ki je že razvilo blagovno znamko MÓDEO.

V Premogovniku Velenje se zavedamo, da so kvalitetna delovna oblačila pomembna za zagotavljanje varnosti in udobnosti pri opravljanju vsakodnevnih delovnih nalog. Iz tega dejstva so izhajali tudi v podjetju HTZ Velenje, ko so se lotili oblikovanja novega rudarjevega perila. Novo kolekcijo nepogrešljivega kosa garderobe sestavljajo dolge in kratke spodnje hlače modnega videza, ki se povsem prilegajo telesu, kar je za delo v jami še kako pomembno. Izdelane so iz kvalitetnega naravnega bombaža, ki je koži prijeten, diha, je izredno lahek in enostaven za vzdrževanje. S specialnim šivalnim strojem Mauser so novemu izdelku napravili elastične ploske šive, ki so nemoteči, zelo prožni in zagotavljajo popolno zadovoljstvo ob uporabi izdelka. HTZ Velenje je v uporabo že poslal prvo serijo spodnjic, v proizvodnji pa je že nova, saj želimo staro  rudarjevo opravo v čim krajšem možnem času zapisati zgodovini, rudarjem pa omogočiti udobnejše spodnje perilo.

Pestrost, inovativnost in odličnost so prepoznavni znaki delavnice zaščitnih sredstev podjetja HTZ Velenje, ki je pod blagovno znamko MÓDEO razvila svojo kolekcijo varovalnih oblačil višjega kakovostnega razreda.

   
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas