SKUPINA PV

Sporočila za medije

01.03.2012

Premogovnik Velenje na konferenci En.odmev 012

V sredo, 7. marca, bo v Grand hotelu Union v Ljubljani potekala že tradicionalna strateška energetska konferenca En.odmev 012. Na konferenci, ki bo tokrat v znamenju vrhunskega, aktualnega in interaktivnega, bodo sodelovali najbolj vidni energetski strokovnjaki, med njimi strokovnjaki iz Premogovnika Velenje.

Uvodna sekcija, na kateri bo s svojim stališčem sodeloval tudi Premogovnik Velenje, bo posvečena varni in zanesljivi energetski oskrbi. V omizju, katerega pokrovitelj je velenjski Premogovnik, se bodo njihovemu strokovnjaku pridružili še strokovnjaki iz podjetij EFT Group, Petrol, Gen-I, Termoelektrarna Šoštanj, Geoplin ter predstavnik Gospodarske zbornice Slovenije. Tema omizja bo konkurenčnost in inovativnost.

Bogat program tradicionalne energetske konference, ki poteka že peto leto zapored, ponuja celovit vpogled v energetski sektor v naši državi. Konferenca, na kateri se sestajo najbolj vidni energetski strokovnjaki in odločevalci, ki krojijo slovensko energetiko, podaja strokovno oceno in napoved o ključnih področjih in temah, ki bodo oblikovala prihodnost slovenske energetike. Med drugim bodo prikazani tudi primeri dobrih praks iz tujine.

Na konferenci En.odmev 2011 je nagrado za najbolj prodorno energetsko podjetje v razredu velikih podjetij prejel Premogovnik Velenje.

Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas