05.03.2012

ANKETA o notranjem in zunanjem komuniciranju Skupine Premogovnik Velenje

V Skupini Premogovnik Velenje se zavedamo, da vaše mnenje šteje. Vedno in vsakokrat znova. Želimo biti še boljši in uspešni pri uvajanju izboljšav, zato upoštevamo vaše mnenje. Podajanje informacij in ustvarjanje vsebin je tesno povezano z željo po uresničevanju vaših pričakovanj. Če jih uspemo doseči ali kdaj celo preseči, smo še posebej zadovoljni. Z namenom, da bi nam to uspelo čim večkrat, vas vabimo, da nam zaupate svoj pogled na naše delo.
Hvaležni vam bomo, če si vzamete nekaj minut in v nadaljevanju izpolnite anketo, ki zajema vprašanja za naše notranje in zunanje medije.

Anketo lahko pošljete anonimno (v tem primeru ne vpišite osebnih podatkov na koncu ankete). V nagradno žrebanje, s katerim bomo razdelili 20 praktičnih nagrad, vas bomo uvrstili samo v primeru, če boste vpisali tudi vaše osebne podatke.

Anketa se nahaja na naslednji povezavi http://www.1ka.si/a/11980.

Vnaprej  se vam zahvaljujemo za sodelovanje.