SKUPINA PV

Sporočila za medije

03.05.2012

Vabljeni k prebiranju aprilske številke časopisa Rudar

V aprilski številki časopisa Rudar lahko preberete o tem, da kriza lahko pomeni priložnost in da smo s strnjenimi vrstami lahko uspešni. V preteklosti smo imeli v Premogovniku Velenje različne urnike, ki se prilagajajo potrebam proizvodnje. V tej številki si lahko preberete kakšen je spremenjeni delovni koledar za leto 2012. Naši obiskovalci lahko zunanja delovišča obiščejo virtualno. V marcu je potekala zunanja presoja, ki smo jo tudi tokrat uspešno opravili. Štipendisti razpisa Energija znanju – znanje energiji so predstavili raziskovalne naloge, izšel pa je tudi razpis nagrad za najboljšega sodelavca – sodelavko in za najboljšo delovno skupino leta 2012 Skupine Premogovnik Velenje. Preberete si lahko kako uspešen je HTZ na bosanskem trgu, o njihovi gradnji dveh sončnih elektrarn ter o tem kaj je pokazala anketa zadovoljstva njihovih kupcev. Golte se lahko pohvalijo s tremi prestižnimi priznanji – katerimi, lahko preberete v novem Rudarju. Muzej premogovništva Slovenije je ponovno odprl svoja vrata. V zunanjem delu so postavili nekaj zanimivih novih scen, v Razstavišču Barbara pa bodo skozi  celo leto potekale priložnostne razstave. SAŠA inkubator je gosti partnerje evropskega projekta Edu-preneur. Zopet se je pojavil vandalizem, zato pozivamo k njegovemu preprečevanju in odkrivanju storilcev. Bili smo na občnem zboru Kluba upokojencev Premogovnika Velenje in se razveselili dejstva, da dogajanja v podjetju spremljajo tudi preko Facebooka.
Preberete si lahko zanimiv prispevek o organizaciji časa, ki je danes naš najdragocenejši vir. Predstavljamo tudi problem odsotnosti z dela in svetujemo glede preprečevanja različnih poškodb.
Predstavljamo rudarja, ki s svojim petjem očara ter sodelavca, ki je prepričan, da tam, kjer je volja je tudi pot. Izzveneli so zvoki rudarjev na festivalu Slovenska polka in valček. To pa še ni vse, kar se glasbe tiče. Vabimo vas na spomladanski koncert godbenikov, ki bo vsekakor vreden obiska. Ne manjka prvomajska poslanika predsednika sindikata. V kotičku za jezik iščemo neustrezne besede in besedne zveze, da je branje zakon pa že tako vemo. V aprilski številki Rudarja najdete tudi različna povabila, zahvale, misli in podobno, zato ga tudi tokrat ne pozabite prelistati http://www.rlv.si/si/files/default/Rudar/2012/RUDAR%2004%202012_small.pdf.
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas