SKUPINA PV

Sporočila za medije

15.05.2012

Nogometaši NK Rudar so lahko za vzgled

Nogometaši NK Rudar Velenje so se vnovič odločili za humano potezo. V akcijo zbiranja prostovoljnih prispevkov so tokrat pritegnili še strokovno vodstvo in upravo kluba. Zbrana sredstva so namenili Varstveno delovnemu centru (VDC) Ježek v Velenju za izlet.

V četrtek, 10. maja 2012, sta predstavnika NK Rudar – kapetan Rusmin Dedič in igralec Damjan Trifkovič zbrana sredstva izročila vodstvu VDC Ježek. Bilo je veselo in zabavno, saj so varovanci Ježka oba nogometaša sprejeli medse z velikim navdušenjem. V njihovih srcih še vedno odmeva lanskoletno srečanje, na katerem so Ježki v tekmi premagali nogometaše Rudarja. Že jeseni se bodo ponovno srečali. Takrat se ne bodo pomerili samo v nogometu, saj so varovanci Ježka spretni še v drugih športih. Veselijo se ponovnega druženja. Od NK Rudar Velenje so prejeli zagotovilo, da si lahko skupaj s svojimi spremljevalci vse tekme NK Rudar ogledajo brezplačno.

Ni kaj. S takšno pobudo nogometaši dokazujejo, da niso samo športniki, temveč so tudi humanitarci – preprosti, sproščeni, prijazni in solidarni ter pripravljeni z malimi potezami osrečiti soljudi.

Srečno – naprej Rudar!

   
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas