SKUPINA PV

Sporočila za medije

07.06.2012

V podjetju Gost v enem dnevu postregli 5.000 ljudi

26. maj 2012 je bil za podjetje Gost izjemno pomemben in uspešen dan. Njihovo osebje je znova dokazalo, da zna delovati kot dobro uigran orkester, tudi ko je potrebno zadostiti številnim, na prvi pogled nemogočim, pogojem. S popolnim obvladovanjem logistike, z vso potrebno opremo in raznoliko kulinarično ponudbo jim je uspelo zagotoviti pravočasno in kakovostno postrežbo za 5.000 gostov.

Velenjsko podjetje za gostinstvo in turizem Gost je s svojo kulinarično ponudbo tudi letos prisotno na številnih prireditvah, ki so se ali se bodo zgodile v tem okolju. Eden večjih zalogajev je zagotovo bil 26. maj, saj so se na ta dan odvijali dve veliki prireditvi in poroka, kljub temu so bile vse njihove gostinske enote odprte, prav tako je osebje poskrbelo za prehrano zaposlenih na Premogovniku Velenje, saj je bila ravno ta dan tudi delovna sobota. Na pomoč so jim priskočili natakarji iz hotelov Golte in Barbara, zaposleni v upravi podjetja ter dva že upokojena sodelavca.

Na ta dan se je v Velenju odvijalo državno člansko gasilsko tekmovanje, ki se ga je udeležilo približno 3.500 gasilcev in njihovih gostov. Številna udeležba na dogodku je zahtevala dobro organizacijo tudi na področju gostinstva. Prisotnost tako visokih gostov, kot sta predsednik države dr. Danilo Türk in minister za obrambo Aleš Hojs, sta zahtevala poseben protokol.
Druga večja prireditev se je odvijala ob Velenjskem jezeru, kjer so se zbrali zaposleni na Zavarovalnici Triglav ter njihovi domači in tuji predstavniki. Osebje podjetja Gost je z vrhunsko ponudbo hladno-toplega bifeja pogostilo 1.500 obiskovalcev.
Za pogostitev na obeh prireditvah so prejeli številne pohvale s strani predstavnikov Gasilske zveze Slovenije, GZ Šaleške doline, GD Velenje ter Zavarovalnice Triglav. Še posebej veliko jim pomeni pohvala visokih gostov na državnem nivoju, ki so bili zadovoljni tako z organizacijo kot pogostitvijo. Direktor podjetja Gost Ivan Žilić je povedal: »Izredno ponosen sem na svoje sodelavce, tako zdajšnje kot bivše. Brez težav so se odzvali v tako velikem številu in brez njih zagotovo ne bi mogli izpeljati prireditev. Vesel sem, da tako velike projekte vsi skupaj, sprejmemo kot profesionalni izziv.«

V juniju jih čaka še kar nekaj večjih pogostitev: 9. junija bodo pripravili pogostitev za okoli 1.000 udeležencev Srečanja lovskih pevskih zborov in rogistov Slovenije v Škalah, 14. junija bodo na Mestnem stadionu poskrbeli za okrepčila udeležencev Mednarodnega atletskega mitinga ter 20. junija za upokojene sodelavce Skupine Premogovnik Velenje. Velik zalogaj pa bo zagotovo že tradicionalna pogostitev ob dnevu rudarjev pri Restavraciji Jezero, ki bo tokrat 29. junija.

Poleg Restavracije Jezero ob idiličnem okolju Velenjskega jezera in šoštanjske Vile Široko vas osebje podjetja Gost pričakuje še v Gostilnici Pri knapu in Okrepčevalnici Arkada v Velenju ter hotelih Barbara v Fiesi in Oleander v Strunjanu. Podjetje odlikuje tudi priprava tematskih in svečanih pogostitev za različne priložnosti glede na želje naročnikov in izbor slaščic iz lastne slaščičarne, ki ne bodo pustile ravnodušnega nobenega ljubitelja kulinarike.

   
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas