SKUPINA PV

Sporočila za medije

28.06.2012

Tokratni Rudar je praznično obarvan

V uvodniku junijske številke Rudarja je zapisal svoj pogled na dosedanje dogajanje v podjetju predsednik Uprave Premogovnika Velenje dr. Milan Medved, ki je prepričan, da bomo s skupnimi močmi uresničili zastavljeni cilj.  To bomo dosegli tudi z vse bolj uspešnim nastopom na tujih trgih. Preberete si lahko o preboju na trge Evropske unije, saj smo po vstopu na Slovaško zdaj prisotni tudi v Turčiji. Prejeli smo priznanje mednarodne diplomske šole Jožefa Štefana za učinkovito predstavitev raziskovalnih dosežkov ter podpisali Deklaracijo trajnostnega razvoja. Bili smo na izredni skupni seji Svetov Mestne občine Velenje ter Občin Šoštanj in Šmartno ob Paki, kjer smo v zvezi z izgradnjo šestega bloka TEŠ prepričevali prepričane. Predstavili smo novi Svet delavcev ter vas nakazali, da vas bomo jeseni spet povabili v podzemlje. Gostili smo evropsko združenje EURACOAL, prejeli zlato in srebro za inovacije v SAŠA regiji ter bili na že tradicionalnem srečanju preseljenih z območja rudarjenja Premogovnika Velenje.

HTZ Velenje predstavlja plastenko AquaVallis, ki je na voljo v široki potrošnji, ter udeležbo na Komunalnih igrah 2012 in na 4. strokovnem srečanju vodij prehrane Javnih zavodov Slovenije. Sklenili so nov posel z Novem Car Interior Design ter navezali poslovne stike v Nigeriji. Podjetje GOST je v enem dnevu postregel kar 5.000 gostov, Sipoteh je pridobil certifikat EN 1090-1.

Preberete si lahko tudi o tem, kdo je s svojim obiskom popestril naš delovni dan, katere knjige vam priporočamo za poletno branje, pozabili nismo na kotiček za jezik. Če vas zanima pomen in vpliv barv na počutje, potem morate prelistati Rudarja. Pogovarjali smo se z Matjažem Emeršičem, dirigentom Pihalnega orkestra Premogovnika Velenje, ki je povedal, da za njih ni meja.

Tudi na športnem področju se je dogajalo. Razpisali smo se o Mednarodnem atletskem mitingu, preventivi, Letnih igrah HSE, Ironmanu ter Maratonu Mozirja.

Več na http://www.rlv.si/si/files/default/Rudar/2012/RUDAR%2006%202012_EDIT.pdf.

Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas