SKUPINA PV

Sporočila za medije

20.07.2012

HTZ Velenje sklenil nov posel z Novem Car Interior Design

Podjetje HTZ Velenje se s svojimi programi vse bolj uspešno uveljavlja na trgu. Eden zadnjih pridobljenih poslov je podpis aneksa h kvotni pogodbi s podjetjem Novem Car v Ložnici pri Žalcu za izdelavo zaščitnih delovnih oblačil in arhiviranje poslovne dokumentacije.

Podjetje Novem Car je del globalnega koncerna Novem Car Interior Design GmbH Vorbach, ki ima svoje proizvodne lokacije po celem svetu in je dobavitelj najprestižnejšim blagovnim znamkam avtomobilske industrije. Koncern zadnja leta zaznamujeta intenzivni tehnološki razvoj in rast. Žalsko podjetje zaradi velikega števila zaposlenih potrebuje velik delež invalidskih kvot, zato so se odločili za podpis aneksa h kvotni pogodbi z največjim slovenskim invalidskim podjetjem HTZ Velenje.

Velenjsko podjetje bo za njih izdelovalo zaščitna delovna oblačila, zaupali so jim še arhiviranje poslovne dokumentacije, predvsem finančne, za obdobje desetih let. Pogovori potekajo tudi za arhiviranje kadrovske in tehnične dokumentacije. Studio HTZ se namreč že osmo leto ukvarja z arhiviranjem poslovno-tehnične dokumentacije, za kar ima ustrezno tehnologijo, znanje in prostore, ki so varovani po najvišjih standardih.

  
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas