SKUPINA PV

Sporočila za medije

18.09.2012

Premogovnik Velenje na Svetovnem inženirskem forumu

Od 17. do 21. septembra 2012 se v organiziciji Inženirske zbornice Slovenije in Svetovne federacije inženirskih organizacij (WFEO) v Grand hotelu Union v Ljubljani odvija Svetovni inženirski forum. Tema tokratnega foruma je Sustainable Construction for people (Trajnostna gradnja za ljudi). Na srečanju najvplivnejših predstavnikov inženirstva iz celega sveta sodeluje tudi predsednik Uprave Premogovnika Velenje dr. Milan Medved.
 
Cilj Svetovnega inženirskega foruma 2012 je povezati stroko, gospodarstvo in politiko za ponovni zagon gradbeništva, saj bosta pomanjkanje energije in okoljska ozaveščenost pomembni področji za njegov nadaljnji razvoj. Forum je priložnost za pridobivanje znanj in usmeritev, ki so potrebni za izpolnjevanje trajnostnih kriterijev. Predsednik Uprave Premogovnika Velenje dr. Milan Medved bo predstavil rudarsko inženirstvo in trajnostni razvoj na primeru velenjskega premogovnika.
 
V okviru dogodka bo organizirano tudi srečanje predsednikov sedmih svetovnih inženirskih organizacij ter podelitev nagrade Inženirske zbornice Slovenije.
 

 

Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas