SKUPINA PV

Sporočila za medije

02.10.2012

Septembrska številka Rudarja pestra in zanimiva

»Če nihče ni videl ali slišal, da je drevo padlo – je sploh padlo?«. S to mislijo se začenja že osma številka časnika Rudar v letu 2012. V njej si lahko preberete o začetku globljenja jaška NOP II, predstavitvi Premogovnika Velenje na Svetovnem inženirskem forumu ter podpisu resolucije ReSource.

Zapisali smo tudi o dobri pripravljenosti jamskih reševalcev, tradicionalnem teniškem turnirju DIT ter uspešnem nastopu naših harmonikarjev v Avstriji. Letošnje vroče poletje je na velenjsko jezero privabilo številne kopalce – preberite o njegovi neoporečnosti.

Moči smo ponovno združili v udarniških akcijah za Muzej premogovništva Slovenije. V njem je potekalo odprtje izjemno zanimive razstave Laibach Kunst – Glűck auf, ki je še vedno na ogled. Povabili smo vas tudi na njihov koncert, ki bo prvič v zgodovini skupine Laibach skoraj 200 metrov pod zemljo. V premogovniškem Muzeju so se ponovno srečali šahtnčani in tudi o tem smo pripravili zapis.

V hčerinskim podjetjih se je dogajalo marsikaj zanimivega, kar je bilo vredno zapisati – RGP je posodobil spletno stran, HTZ Velenje je glavni izvajalec del PSO Gorica, ima licenco za prevoz in varovanje denarja, poslovno sodeluje z domovi starejših DEOS, opravil je tudi uspešno dezinfekcijo vodnega zajetja Bezina. Podjetje Gost se ponaša z dvorno restavracijo, ki je prav tako predstavljena v tej številki Rudarja. Da je možno po svetu kar v copatah trdijo v PV Centru starejših Zimzelen. Kako PV Invest skrbi za nastanitve delavcev, ki gradijo blok 6, smo prav tako zapisali v tokratnem Rudarju.

V rubriki Podjetje smo ljudje smo tudi tokrat predstavili zanimivega sodelavca, prvič pa smo predstavili enega izmed zanimivih poklicev. Katerega? Preberite v Rudarju. Nekdanji direktor velenjskega premogovnika je praznoval 80 let in tudi nanj nismo pozabili.Rubriki Branje je zakon in Kotiček za jezik ostajata in sta vsekakor vredni branja.

To še ni vse. Kaj vam še ponuja tokratni Rudar si lahko pogledate na spletni povezavi http://www.rlv.si/si/files/default/Rudar/2012/RUDAR%2008%202012_edit.pdf.

Vabljeni k branju!

Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas