SKUPINA PV

Sporočila za medije

28.11.2008

Navijaška skupina Velenjski knapi ima novo spletno stran

27. novembra 2008 je pričela delovati spletna stran navijaške skupine NK Rudar, bolj znanih pod imenom »Velenjski knapi«.
Spletna stran www.nkrudar.com/velenjskiknapi bo omogočila še večjo prepoznavnost navijaške skupine in stike z več privrženci nogometnega kluba Rudar. Zato nanjo vabijo vse navijače in privržence nogometnega kluba Rudar kot tudi naključne obiskovalce.

Spletna stran omogoča podroben vpogled v delovanje navijaške skupine in njeno zgodovino, prinaša različne informacije, novice, povezave na druge sorodne spletne strani, povezane z nogometom, galerije fotografij, ki so jih naredili na našem stadionu in na večini gostovanj, kjer so bodrili naše fante.

Na spletni strani je tudi forum, ki omogoča direktno komuniciranje med člani in privrženci NK Rudarja ter člani navijaške skupine. Veseli bodo vašega obiska, idej in želja, ki jih boste posredovali na spletni strani v rubriki kontakt.
V meniju boste našli tudi rubriko prispevki, v kateri je prostor za različne članke in prispevke o delovanju navijaške skupine »Velenjski knapi« – vabljeni k sodelovanju!
Zahvaljujejo se vsem, ki so omogočili spletno stran in jim pomagali pri njeni izdelavi.

"Velenjske knape" in druge ljubitelje NK Rudarja in nogometa nasploh pa vabijo k čim aktivnejšemu sodelovanju in sooblikovanju nove spletne strani.
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas