SKUPINA PV

Sporočila za medije

23.10.2012

Zimsko-letni turistični center Golte pripravlja številne novosti

Prejemnik številnih priznanj in nagrad Zimsko-letni turistični center Golte za prihajajočo zimsko sezono pripravlja številne novosti. Svojo ponudbo bodo obogatili s parkom, namenjenim ljubiteljem deskanja na snegu, z nočnim sankališčem, s poligonom za ledno plezanje in z nočnim spuščanjem po jekleni vrvi.

Zimsko-letni turistični center Golte bo v prihajajoči zimski sezoni svojo ponudbo obogatil s številnimi zanimivostmi, ki bodo zadovoljile še tako zahtevnega gosta. Deskarski park oziroma “snowboard park” s šestimi elementi bo dobra dopolnitev ponudbe za vse ljubitelje deskanja in tudi smučanja, saj bodo elementi prilagojeni za obe vrsti športnih aktivnosti. Nočno sankanje pod žarometi bo prav tako ena izmed novosti, ki bo zagotovo navdušila tako posameznike kot družine. Za adrenalinske navdušence bo tik ob hotelu na voljo poligon za ledno plezanje, preizkusili pa se bodo lahko tudi v nočnem spuščanju po jekleni vrvi, t. i. zip linu. V prihodnosti načrtujejo tudi širitev obstoječih smučarskih prog (žičnica Kladje), ki naj bi center Golte postavilo ob bok največjim smučarskim središčem v Sloveniji.

Zimsko-letni turistični center Golte je prejemnik številnih priznanj in nagrad – dvakrat zapored je osvojil prvo mesto za Naj smučišče Slovenije v kategoriji srednje velikih smučišč, je prejemnik mednarodnih priznanj iz Avstrije in Srbije, treh laskavih priznanj Ski Area Test-a za urejenost smučišč, priljubljenost hotela ter upravljalca smučišča, v Novem Sadu je osvojil priznanje za nove kvalitete v turizmu »Turistička prizma«. Prejeta priznanja in nagrade so plod stalnih vlaganj v infrastrukturo in objekte, pri čemer velja izpostaviti novo zgrajeni hotel s štirimi zvezdicami, ki poleg smučarskih užitkov, obiskovalcem ponuja tudi gastronomska ter wellness razvajanja.

 

  
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas