SKUPINA PV

Sporočila za medije

08.11.2012

The Moonlighting orchestra odprl sedmi abonma velenjskih godbenikov

Sedma abonmajska sezona Pihalnega orkestra Premogovnika Velenje se je začela s koncertom celjske glasbene zasedbe The Moonlighting orchestra. Izjemni glasbeniki so v sredo, 7. novembra 2012, v Glasbeni šoli Frana Koruna Koželjskega v Velenju abonentom pričarali nepozabno glasbeno doživetje.

Glasbena zasedba The Moonlighting orchestra že vse od ustanovitve leta 2003 skrbi za glasbeno odličnost. Izjemni glasbeniki so poslušalce tokrat razvajali s tujimi ljubezenskimi in slovenskimi zimzelenimi skladbami, popeljali pa so jih tudi v svet filmske glasbe. Pesem za dinar, Zemlja pleše, I can't stop loving you, Gigolo, Shake rattle and roll je le nekaj uspešnic, s katerimi je orkester navdušil številno občinstvo. Člani zasedbe so skupaj s svojimi pevkami v dvorani ustvarili posebno energijo, saj so se preprosto prepustili glasbi in uživali skupaj s poslušalci. Glasbeni večer je odlično povezoval eden izmed članov zasedbe Franci Podbrežnik, ki je s humornimi vložki poskrbel za obilico smeha.

The Moonlighting orchestra izvaja veliko glasbenih slogov – moderni džez, soul, latino, funk in druge. Rezultat je živahna in dinamična zmes glasbe s čutnim prizvokom. Bogat izbor pesmi, kakovost, predanost glasbi in izključno nastopi v živo so zagotovilo, da ob njihovih nastopih nihče ne ostane ravnodušen.

Tradicionalni novoletni in drugi abonmajski koncert v koncertni sezoni 2012/2013 se bo zgodil v soboto, 8. decembra 2012. Prepustili se boste lahko melodijam v izvedbi Pihalnega orkestra Premogovnika Velenje, ki s svojo inovativnostjo in ustvarjalnostjo vedno znova preseneti.

   
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas