SKUPINA PV

Sporočila za medije

29.01.2013

Zaključna prireditev Moj najhitrejši krog

Skoraj je že dosežen namen tekaško-tekmovalnega druženja v organizaciji Športnega društva Skupine Premogovnik Velenje. Časi tekmovalcev se navkljub slabšim vremenskim razmeram s tekme na tekmo izboljšujejo.

Tudi na tekmi oz. druženju, ki je bilo v soboto, 26. januarja, je bil dosežen najhitrejši čas tekmovanja v tej sezoni. Na to dejstvo so sodelujoči ponosni, saj njihovo tekmovalno druženje stremi k temu, da se po koncu sezone in krajšem počitku ponovno vrnejo v staro formo in jo še izboljšujejo. V kategoriji žensk je zmago slavila Jožica Šiftar s časom 34 minut in 52 sekund. Pri moških je pot najhitreje pretekel Milan Županc s časom 28 minut in 50 sekund.

Od začetka tekmovanja sta minila že dva meseca in tako bo v soboto, 2. februarja, zaključna prireditev s podelitvijo priznanj (medalj). Prejemniki bodo vsi, ki so se udeležili vsaj treh tekem, kamor se šteje tudi ta, ki bo v soboto. Po prireditvi bo sledil še skupni tek brez merjenja časov. Poskrbljeno bo za pogostitev – topel obrok, čaj in pecivo.

Prihodnjo sezono se obeta novost, saj se bo za tekmovalni del štela vsota časov iz treh tekem.

Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas