SKUPINA PV

Sporočila za medije

31.01.2013

60 let Rudarja – besede podob, podobe besed

Januarja letos je minilo 60 let, kar je izšla prva številka časopisa Rudar. Mnogo smo že zapisali, mnogo še bomo. Veliko zanimivega smo zapisali tudi v prvi številki v tem letu.

Uvodnik je namenjen komuniciranju, ki je osnova za vzpostavitev pozitivne klime v podjetju in lažje izmenjevanje znanja ter izkušenj. Dobro komuniciranje se je odražalo tudi v minulem letu, saj smo lahko ponosni na svoje delo. Delček vsega, kar smo dosegli, smo zapisali v članku z naslovom Leto 2012 v številkah. Razpisali smo se tudi o zadnjem delovnem dnevu v minulem letu, kjer je bilo moč slišati, da se izzivov ne bojimo in da gremo pogumno po zastavljeni poti. V tej številki Rudarja tudi o planu proizvodnje za to leto, snemanju spotov za varno delo na svojem Internem radiu in novi rubriki radia Z veseljem pohvalimo. Novost so tudi prispevki Sveta delavcev in Sindikata Premogovnika Velenje, ki bodo postali stalnica.

V rubriki Podjetje smo ljudje predstavljamo zanimivega sodelavca, izbor najboljših fotografij, ki so sodelovale na fotografskem natečaju Rudarski motiv in zanimive podatke o obisku na Facebook profilu in Twitterju.
Skupina Premogovnik Velenje se je ponovno dokazala. HTZ Velenje je do zdaj poskrbel za izgradnjo sončnih elektrarn za več kot 2.000 gospodinjstev, izvedli so anketo o zadovoljstvu kupcev, čistijo podtalnice in premikajo mejnike na več področjih. Zapisali smo tudi o odmevnem uspehu »vražjih gat«. Služba kontrole materialnega poslovanja in storitev ugotavlja, da so iz leta v leto boljši. Zapisali smo tudi o sanaciji hidroobjektov, ki jih opravlja družba RGP, zeliščarstvu v PV Zimzelenu. Na Golteh je bila novinarska konferenca, Muzej premogovništva Slovenije pa je organiziral koncert mačka Murija in se predstavil na sejmu Turizem in prosti čas.

Tretji polčas ponovno ponuja pestre vsebine. V tej rubriki so predstavljene aktivnosti Športnega društva Skupine PV, vtisi s koncertov Pihalnega orkestra PV in Rudarskega okteta Velenje. Preberete lahko tudi o Centru ponovne uporabe, rekreaciji po 40. letu, izveste kaj novega o števnikih, se odpravite na hribe in še kam.

Več na http://www.rlv.si/si/za-medije/rudar/427.

   
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas