SKUPINA PV

Sporočila za medije

18.03.2013

Gost se je s svojo ponudbo še približal strankam

Novost v njihovi ponudbi je »kuhar pri vas doma«

Podjetje za gostinstvo in turizem Gost iz Velenja se vedno bolj uveljavlja tudi na področju cateringa. S pripravo tematskih in svečanih pogostitev za različne priložnosti, strokovnim svetovanjem o izboru kulinaričnih dobrot in celotno organizacijo dogodka zagotavljajo vrhunsko izvedbo različnih dogodkov. Novost v njihovi ponudbi je »kuhar pri vas doma«.

V podjetju Gost se zavedajo, da v današnjem hitrem tempu življenja postaja čas za pripravo jedi vedno bolj dragocen. S cateringom naročniku prihranijo čas in nudijo pogostitve ob različnih priložnostih, kot so protokolarni sprejemi, pikniki, poroke in druga praznovanja. Vrhunska ekipa poskrbi za celotno organizacijo dogodka – od opreme, okrasitve miz z izborom cvetja in dekoracij, priprave toplih in hladnih menijev ter vse do sodobnih pogostitev, kjer bodo krožniki in pribor skoraj neopazni. Osebje podjetja Gost odlikujeta strokovna postrežba in vrhunsko pripravljena hrana, zato jim pripravo pogostitev zaupa vedno več posameznikov in organizacij.

V Restavraciji Jezero sledijo usmeritvam v gostinstvu, zato so uvedli novost, ki bo marsikomu pomagala iz zadrege. Njihovega kuharja lahko povabite na svoje praznovanje in pred vašimi gosti bo pripravil okusne jedi z lovskega žara – različne rižote (z gozdnimi plodovi, z morskimi sadeži ali z mesom in zelenjavo), testenine (s tartufi in gamberi, s sezonsko zelenjavo ali s sirom), paelle (riž, piščančje meso in morski sadeži) ter lovski ragu. Žar je namenjen privlačni pripravi jedi za večje skupine.

Več informacij: Restavracija Jezero 03 586 64 62, 051 344 757 ali 040 728 909.

 

   
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas