SKUPINA PV

Sporočila za medije

18.04.2013

Zimsko-letni turistični center Golte že tretjič zapored Naj smučišče

Zimsko-letni turistični center Golte je v zimski sezoni 2012/2013 že tretjič zapored osvojil prestižno nagrado Najboljše slovensko smučišče med srednje velikimi smučarskimi središči.

Letošnja priznanja naj smučišče 2012/2013 so v različnih kategorijah glede na velikost prejeli Cerkno, Golte in Celjska koča. Izbor, tokrat že 22., poteka vse leto z javljanji iz slovenskih turističnih središč na 10 slovenskih radijskih postajah in na spletni strani naj.smucisce.si, ki deluje pod okriljem portala www.dj-slovenija.si ter v sodelovanju z RTV Slovenija. Letos so obiskovalci v obeh akcijah oddali skoraj 60.000 glasov in tako izbrali najboljše med 81 smučišči, sedmimi snežnimi parki in 16 slovenskimi wellnessi.
»Zahvala gre predvsem našim fantom, ki se celo zimo trudijo, da je smučišče res vrhunsko urejeno,« je ob tem povedal Ernest Kovač, direktor Zimsko-letnega turističnega centra Golte. Iskrena hvala gre tudi vsem, ki ste svoj glas namenili smučišču Golte.

O presežkih tega centra govorijo številne prejete nagrade v minulih letih. Zimsko-letni turistični center Golte je v lanskem letu drugič zapovrstjo osvojilo prestižno nagrado Najboljše slovensko smučišče med srednje velikimi smučarskimi središči. Ob tej nagradi je Golte prejelo tudi priznanje – plaketo za "Družini prijazno smučišče". Golte pa so bile v lanskem letu tudi zmagovalec lanskoletnega Skiareatesta v urejenosti smučarskih prog ter prejemnik zlatega priznanja za priljubljeni alpski hotel in restavracijo hotela Golte. Upravljavec leta 2012 pa je postal Ernest Kovač.

Zimsko-letni turistični center Golte ponuja obilo športnih in rekreativnih užitkov v čudoviti naravi v vseh letnih časih za vse generacije, zato vabljeni, da jih obiščete tudi v poletnih mesecih.

  
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas