13.09.2013

Sklepi sprejeti na 20. redni seji Skupščine Premogovnika Velenje

Skupščina družbe Premogovnik Velenje, d.d.  je na 20. redni seji, dne 29. 8. 2013, sprejela naslednje S K L E P E :

SKLEP št. 1:
Ugotovi se, da je skupščina sklepčna.
Izvoli se:
- za predsedujočega skupščini:  Andrej Simonič
- za preštevalki glasov: Sabina Movh, Simona Ferarič.
Seji prisostvuje vabljeni notar Marko Salmič.

SKLEP št. 2:
Skupščina se seznani z revidiranim Letnim poročilom in revidiranim konsolidiranim letnim poročilom za leto 2012, z mnenjem revizorja in pisnim poročilom nadzornega sveta o preveritvi Letnega poročila, s prejemki Uprave in nadzornega sveta, ki so jih za opravljanje nalog v družbi prejeli v poslovnem letu 2012 ter z ugotovitvijo, da družba za leto 2012 ne izkazuje bilančnega dobička.

SKLEP št. 3:
V skladu z 294. členom ZGD-1 skupščina potrjuje in odobri delo Uprave v poslovnem letu 2012 ter ji podeljuje razrešnico.

V skladu z 294. členom ZGD-1 skupščina potrjuje in odobri delo Nadzornega sveta v poslovnem letu 2012 ter mu podeljuje razrešnico.

SKLEP št. 4:
Za pooblaščeno revizijsko družbo za leto 2013 skupščina imenuje družbo Deloitte revizija, d. o. o., Dunajska 165, 1000 Ljubljana.