SKUPINA PV

Sporočila za medije

09.09.2008

Premogovnik Velenje za varno pot prvošolčkov Šaleške doline

V letošnjem šolskem letu v Šaleški dolini – v mestni občini Velenje ter občinah Šoštanj in Šmartno ob Paki – šolski prag prvič prestopa 424 otrok.

Na Osnovni šoli Gorica v Velenju so ob tej priložnosti v torek, 9. septembra 2008, učenci in kolektiv šole pripravili odličen kulturni program na temo obnašanja v prometu. Prvošolčke, šolarje in učiteljski zbor je v imenu Premogovnika Velenje pozdravil vodja Službe za varstvo pri delu Boris Potrč. Dejal je, da je "pri našem delu izredno pomembna varnost in za doseganje le-te si na premogovniku vsakodnevno prizadevamo. Svojim zaposlenim želimo omogočiti delo v čim boljših in predvsem varnih razmerah. Varnost je pri nas na prvem mestu – in varno življenje želimo tudi vam, dragi šolarji in še posebej prvošolčki, ki v teh dneh prvič vstopate v svet odraslih, katerega sestavni del je tudi obnašanje v prometu."

Ravnatelj OŠ Gorica Ivan Planinc se je v imenu vseh osnovnih šol Šaleške doline zahvalil Premogovniku Velenje za prijazno gesto, s katero je premogovnik pokazal, da je tesno povezan z okoljem, v katerem deluje.


Prvošolčki
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas