SKUPINA PV

Sporočila za medije

06.10.2015

Na Promenadi okusov tudi Restavracija Jezero

V petek, 2. oktobra, je na velenjski promenadi zadišalo po dobrotah. Na svojevrstnem kulinaričnem dogodku so lokalni kuharski mojstri predstavili več kot 40 različnih jedi, ki so jih prisotni lahko tudi poskusili. Na Promenadi okusov, kot so dogodek poimenovali in so ga v Mestni občini Velenje pripravili že drugo leto zapored, so svoje specialitete ponujali tudi kuharski mojstri Restavracije Jezero. Ti so za to priložnost pripravili prav posebno »Knapovsko košto«, a tokrat na nekoliko sodobnejši način.

Restavracijo Jezero v Velenju zaznamujeta tradicija in bogate izkušnje na področju gostinstva. Prijaznost in ustrežljivost osebja ter kakovostna ponudba pa jo uvrščajo med največje ponudnike gostinstva v Šaleški dolini.

Ob številnih dobrotah, so si na letošnji Promenadi okusov obiskovalci lahko ogledali tudi »Kulinarično gledališče«, kjer so posebne specialitete pripravljali slovenska kuharska legenda Andrej Kuhar ter tekmovalci resničnostnega šova MasterChef Slovenija.

  
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas