15.03.2016

Šport paket v Hotelu Oleander

Hotel Oleander v Strunjanu vabi na športni oddih. Za bivanje do 24. marca, med 29. marcem in 27. aprilom ter 1. oktobrom in 29. decembrom boste za 2-dnevni paket za 2 osebi na podlagi polpenziona odšteli 140 evrov, med 25. in 28. marcem in od 28. aprila do konca junija 168 evrov ter v juliju in avgustu 216 evrov.

Ponudba velja za bivanje najmanj dve noči in vključuje: namestitev v dvoposteljni sobi, samopostrežni zajtrk bogat z ogljikovimi hidrati, večerjo z izbiro dveh menijev, šport paket (napitek, sadje, energetska tablica), sobe s pogledom na Strunjanske soline, možnost zgodnje prihoda in poznega odhoda (glede na razpoložljivost), brezplačno izposojo koles, prostor za shrambo kolesa, brezplačno parkirišče oz. garažo, brezplačni brezžični internet ter 20 odstotkov popusta na vstopnice za kopanje v Zdravilišču Krka.

Doplačila: turistična taksa 1,27 evra po osebi na dan (otroci od 7. do 18. leta 0,64 evra na dan), polni penzion 12,50 evra po osebi na dan, enoposteljna soba 16 evrov na dan.

Dodatne informacije in rezervacije na info@hoteloleander.si ali 05/671-8100.