SKUPINA PV

Sporočila za medije

15.03.2020

Odpoved vseh avtobusnih prevozov na delo in z dela ter druge pomembne informacije za zaposlene

Vlada RS je v sodelovanju s kriznim štabom sprejela odlok o začasni prepovedi javnega potniškega prometa po Sloveniji. Odlok začne veljati s 16. marcem ob polnoči. Prepovedan bo vsakršen javni prevoz z avtobusi in železniški potniški promet.

 

Vse zaposlene v družbah Skupine Premogovnik Velenje tako obveščamo, da s ponedeljkom, 16. marca 2020, odpovedujemo vse organizirane avtobusne prevoze na delo in z dela – ukrep velja do preklica.

 

Od ponedeljka, 16. 3., dalje do preklica ukinjamo tudi toplo malico v jedilnici NOP – na voljo pa bo hladna malica. O režimu, ki bo veljal v času malice, vas bomo obvestili.

 

Čeprav smo obvestilo posredovali tudi na vse osebne el. naslove (način obveščanja kot pri plačilnih kuvertah) in objavili tudi preko spletnih strani in socialnih omrežij, zaposlene naprošamo, da se o ukrepu glede avtobusnega prevoza obvestite tudi med seboj.

 

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas prosimo, da se držite navodil in priporočil Nacionalnega inštituta za javno zdravje ter vseh, ki jih je v zadnjih dneh sprejel krizni štab.

 


Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas