SKUPINA PV

Sporočila za medije

03.06.2010

HTZ Velenje s programom AquaVallis na 5. otroški varnostni olimpiadi v Mariboru

Projekt Otroška varnostna olimpijada je bil v letošnjem letu že peti po vrsti. Na finalni prireditvi, ki je bila 3. junija 2010, na prireditvenem prostoru pri Osnovi šoli Sladki vrh, se je predstavilo tudi podjetje HTZ Velenje s programom AquaVallis.

Udeležencem olimpijade so predstavili otrokom prijazen pitnik Pingo AquaVallis, ki je namenjen najmlajšim in je še posebej primeren za uporabo v vrtcih, šolah, nakupovalnih centrih, otroških zabaviščnih centrih, zdravstvenih domovih, otroških bolnišnicah in povsod, kjer želijo otrokom ponuditi nekaj več. Z vgradnjo filtracijskega sistema AquaVallis je ponujena popolna zaščita pred težkimi kovinami in morebitnimi okužbami z vodo. Ne glede na vhodno vodo je izhodna voda vedno neoporečna in ustrezna s standardi o pitni vodi v Republiki Sloveniji.

Ker otroci vsakodnevno zaužijejo premalo vode, oziroma raje posegajo po sladkih in nezdravih sokovih ali nektarjih, je pitnik Pingo AquaVallis izvrsten »pripomoček«, da naše naslednike že v otroštvu navadimo na vsakodnevno zadostno zaužitje najprimernejše tekočine – čiste vode.

Organizator olimpijade je bila Policijska uprava Maribor v sodelovanju s Svetom za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Mesnte občine Maribor. Letošnje olimpijade se je udeležilo 200 otrok tekmovalcev z mentorji ter številni domačini in gostje, tudi iz sosednje Avstrije. Prisotni so bili tudi ravnatelji, župani, predstavniki različnih institucij ter sodelujočih družb in donatorji.

Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas