12.12.2012

Velenjski knapi v Velejaparku

Vse, ki si modne revije blagovne znamke MÓDEO niste ogledali v Muzeju premogovništva Slovenije konec novembra, vabimo, da si jo ogledate to soboto, 15. decembra 2012, v nakupovalnem centru Velejapark v Velenju ob 17. uri.

Velejapark organizira ta vikend nekaj posebnega – vikend bo namenjen ženskam, razvajanju, edinstvenosti. Za zabavo na koncu prijetnega dneva bo v soboto poskrbel Boštjan Bračič s koncertom, katerega sestavni del bo tudi modna revija. Za vrhunec se bodo na modni pisti predstavili naši rudarji v znanih spodnjicah iz vročega koledarja Knapi 2013. Za konec bodo zaplesali tudi svojo točko »Gangnam style v rudarskem stilu«, s katero bodo tekmovali v oddaji Slovenija ima talent, ki prihaja na televizijske zaslone v prihodnjem letu. Fantje si zaslužijo našo in vašo podporo.

Kupili boste lahko tudi svoj izvod koledarja Knapi 2013 ali spodnjice HTZ za sebe ali zanj. Zbrana sredstva od prodaje koledarja Knapi 2013 bomo namenili v dobrodelne namene Gasilski zvezi Šaleške doline, ki se je ponovno izkazala pri reševanju težav ob zadnjih katastrofalnih poplavah v Šaleški dolini.