SKUPINA PV

Sporočila za medije

02.06.2009

Podaljšanje roka za oddajo predlogov ob petdesetletnici Velenja

Mestna občina Velenje je v začetku meseca aprila vsem gospodinjstvom v občini posredovala programsko knjižico s seznamom prireditev v jubilejnem letu. V knjižici smo objavili tudi povabilo župana Mestne občine Velenje Srečka Meha k sodelovanju na natečajih ob petdesetletnici Velenja. Rok za oddajo predlogov je s 22. majem sicer potekel, vendar smo se odločili, da ga podaljšamo ter občanke in občane ponovno pozovemo k sodelovanju.
Veseli bomo, če bodo skupaj z nami delili svoje ideje, mnenja, želje, predloge. Najboljše bomo uporabili pri pripravi na praznovanje ob 50-letnici Velenja.

Občanke in občane vabimo, da nam odgovorijo na spodnja vprašanja:

1. Kakšen bi bil po vašem mnenju najprimernejši slogan, s katerim bi predstavljali Velenje?

2. Kako bi vi najraje praznovali 50 let mesta, na kakšen način bi ga obeležili?

3. Kateri Velenjčan, Velenjčanka je po vašem mnenju v teh petdesetih letih s svojim delom, dejanji najbolj zaznamoval naše mesto?

4. Ali poznate jed, pijačo ali sladico, ki bi jo lahko po vašem mnenju označili za tipično »velenjsko«?

5. Če bi lahko vplivali na smer razvoja Velenja, po čem bi želeli, da bi bilo Velenje najbolj prepoznavno čez 50 let?

En predlagatelj lahko sodeluje z enim predlogom za vsako področje.
Vsak primeren predlog bomo nagradili s promocijsko majico, med predlogi za nov slogan mesta pa bomo tri najboljše nagradili z nagrado v višini 100 evrov neto.

Predloge sprejemamo na naslovu Mestna občina Velenje, Titov trg 1, 3320 Velenje, s pripisom Natečaj ob petdesetletnici Velenja, do vključno ponedeljka, 22. junija 2009, do 12. ure. Predloge lahko pošljete tudi po elektronski pošti na naslov: masa.kocevar@velenje.si.

Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas