SKUPINA PV

Podelitev priznanj delovnim jubilantom in jubilantom Jamske reševalne čete


V Premogovniku si prizadevamo, da bi bili človeku prijazno podjetje, v katerem imajo zaposleni možnosti za ustvarjalno delo in razvoj.

Naša velika in nenehna skrb je namenjena varnosti in humanosti dela, pa tudi izobraževanju in usposabljanju.

V soboto, 29. junija 2013, smo rudarji poleg 53. Skoka čez kožo praznovali tudi praznik zvestobe, vztrajnosti, delavnosti in poklicnega zorenja.

S tradicionalnim podeljevanjem priznanj in rudarskih svetilk smo dopoldan v Domu kulture v Velenju slovesno obeležili obletnico delovne dobe za zaposlene v Skupini Premogovnik Velenje in sicer za 10, 20, 25 in 30 let ter tudi obletnice za 5, 10, 15 in 20 let članstva v Jamski reševalni četi.

Vseh slavljencev je bilo 260 – od tega 242 jubilantov in 18 jamskih reševalcev. Vsem iskreno čestitamo.

Predsednik Uprave dr. Milan Medved je poudaril, da se v Premogovniku Velenje ves čas trudimo biti čimbolj družbeno odgovorno podjetje, ki svojim zaposlenim nudi dostojen zaslužek in osebni razvoj: »Združujejo nas desetletja enakih ciljev, usmeritev, sodelovanja in tovarištva. Med naše cilje so vtkane tudi vaše želje in pričakovanja za prihodnost."

Priznanja je jubilantom v prisotnosti direktorjev posameznih družb v Skupini Premogovnik Velenje podelil predsednik Uprave dr. Milan Medved.

Za 5 let članstva v Jamski reševalni četi so bronaste plakete prejeli: Danilo Dobnik, Zoran Jelen, Matjaž Koželj, Branko Ledinek, Danilo Martinšek, Mirko Pogorelc, Ivan Pohorec, Jože Pristušek, Simon Tajnšek in Boris Verdnik. Za 10 let članstva v Jamski reševalni četi so srebrno plaketo prejeli: Matej Britovšek, Kristjan Cvetkovič, Slavko Golob in Joško Vajdič.

Sodelavk in sodelavcev, ki so med drugim v dar prejeli še ročno uro z vtisnjenim simbolom rudarstva, je bilo 60, od tega 36 iz Premogovnika Velenje, 21 iz HTZ, po eden iz podjetij Gost, RGP in PLP.

Podeljevanje priznanj je s glasbenim nastopom popestrila skromna 19-letnica Tanja Lončar na citrah, ki je s svojo ''čudovito energijo'' prijetno popestrila že šov Slovenija ima talent.
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas