SKUPINA PV

Podpis pogodbe z izvajalcem projekta Promenada


V četrtek, 1. avgusta, sta direktor podjetja HTZ Velenje Dejan Radovanović in župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič v protokolarni sobi mestne hiše podpisala pogodbo za izvedbo gradbenih del za projekt »Prenova mestnega središča Velenje – LEPICENTER – projekt Promenada«.

Mestna občina Velenje želi z realizacijo projekta Promenada obnoviti del mestnega središča od velenjskega zdravstvenega doma do Cankarjeve ceste.

S projektom bodo dvignili kvaliteto bivanja prebivalcem Velenja, omogočili več parkirnih prostorov pred Zdravstvenim domov Velenje, z novim mostom in amfiteatrom pa bodo zmanjšali tudi poplavno ogroženost mesta ter povečali atraktivnost mesta tako za obrtnike in podjetnike kot tudi za obiskovalce.

Projekt Prenove mestnega središča Velenja je ocenjen na 3.722.937 evrov (pri vseh zneskih je DDV vključen) in razdeljen v dva dela.

HTZ Velenje bo takoj po podpisu pogodbe začel z deli, saj je rok za dokončanje gradbenih del predviden že junija prihodnje leto.
   
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas