SKUPINA PV

Premogovnik Velenje na mednarodnem hišnem sejmu


Premogovnik Velenje in Tevel sta v sodelovanju s podjetji Bartec Varnost, ETI in STTIM med 16. in 18. oktobrom organizirala mednarodni hišni sejem v Kisovcu pri Zagorju ob Savi.

Na sejmu so sodelujoči predstavili tehnologije, produkte in znanje poslovnim partnerjem iz Bosne in Hercegovine, Poljske, Rusije, Švedske, Makedonije in Hrvaške.

Tovrstni dogodki so odlična priložnost za predstavitev naših inovativnih rešitev in najnovejše tehnologije, ki je plod razvoja naših strokovnjakom.

Tehnološki napredek v Premogovniku Velenje ponuja dobre priložnosti tudi za gospodarsko sodelovanje z drugimi državami; zlasti tam, kjer obstaja potreba po uvajanju novih tehnologij.

Predsednik Uprave PV dr. Medved je v uvodu v strokovni del sejma povedal: »Premog je nepreklicno povezan z Zasavsko in s Šaleško dolino – povezan je tako z delom kot tudi z dojemanjem pomembnosti tega neprecenljivega energenta."

Predsednik Uprave PV dr. Medved, župan občine Zagorje ob Savi Matjaž Švagan, direktor Tevela Iztok Živko in direktorica GZS – Območne zbornice Zasavje Staša Baloh Plahutnik.

Na razstavišču je Premogovnik Velenje, kot eden izmed najmodernejših podzemnih rudnikov na svetu, predstavil Velenjsko odkopno metodo, razvoj novih tehnologij za vrtanje

in možnosti za optimizacijo procesov za povečanje učinkovitosti in varnosti v rudnikih premoga z uporabo najnovejše informacijske in komunikacijske tehnologije.
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas