SKUPINA PV

Obiskali so nas udeleženci Mednarodne konference Skupnost po meri invalidov


1. in 2. marca je v Velenju potekala Mednarodna konferenca Skupnost po meri invalidov, ki jo je organiziral Inštitut za razvoj človeških virov Integra v sodelovanju z MO Velenje.

Drugi dan konference so organizirali obisk dveh delovnih okolij po meri invalidov HTZ Velenje in PV Center starejših Zimzelen v Topolšici.

Predsednik Uprave PV dr. Milan Medved je dejal: "PV je invalidom prijazno podjetje, saj se trudimo zagotavljati produktivna delovna mesta z visoko dodano vrednostjo."

Udeleženci so si ogledali potek dela invalidov v StudiuHTZ.

Podjetje HTZ Velenje, ki trenutno šteje 870 delavcev, od tega 438 invalidov, zaposluje predvsem invalide iz premogovnika.

Zaradi intenzivne usmeritve na zunanji trg in iskanja prihodkov izven Skupine PV, smo poiskali tudi invalide s trga, kar kaže na družbeno odgovornost podjetja.

Ob obisku PV Centra starejših Zimzelen Topolšica je diirektorica Andreja Štefan Bukovič pohvalila sodelovanje PV Zimzelen in Integre.

Med ogledom delovne terapije
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas